Poster stjernetegn

Neste oppgave

Grafisk design av Tiril Victoria Wessel-Berg Giørtz
Prosessrapport

Heluu, jeg har laget plakater! I den teoretiske delen skrev jeg om en grafisk designer som har laget en del plakater og valgte derfor å lage plakater i min praktiske del, men de er ikke helt inspirert av hans verk. Jeg har laget plakater for hvert stjernetegn, altså en serie på 12 plakater. Jeg har prøvd å få med så mye info på plakaten som mulig, samtidig som det ikke skal se kaotisk ut eller virke overveldende. Nederst på plakaten finner du stjernetegnet, øverst til høyre finner du stjernebildet, bakgrunnsfargen er elementet, stikkordene skal si no om det stereotypiske stjernetegnet, datoen er med og hva stjernetegnet heter på engelsk. I tillegg har jeg med en jente som skal representere stjernetegnet. Om du ikke kjenner deg igjen i ditt stjernetegn så er det andre stjernetegn i din birth chart som spiller inn. Om du vil finne ut mer av hva du er så er det bare å søke opp birth chart calculator, også kan du søke på youtube, feks. libra moon, capricorn rising osv. Bare hyggelig :)) Enjoiii